Je risico's de baas

Actualiteit

21/02/2018

BATIBOUW, de beurs voor bouw, renovatie en inrichting, is toegankelijk voor het grote publiek van zaterdag 24 februari tot zondag 4 maart 2018. De beurs is een populaire inspiratiebron voor alle mensen die dromen van een nieuwe woning of een verbouwing. ABCverzekering.be, de consumentenwebsite van Assuralia, trekt bij die gelegenheid de aandacht op de verzekeringsaspecten en de preventietips die terug te vinden zijn in de checklist “Ik ga bouwen of verbouwen”, 10 stukjes goede raad.

> Meer lezen...

Pilootprojecten voor thuishospitalisatie

12/02/2018

In ons land lopen er momenteel 12 pilootprojecten voor thuishospitalisatie. Daarmee wil de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid testen of patiënten bepaalde zorgen thuis kunnen krijgen met dezelfde garanties op het vlak van kwaliteit en veiligheid als in het ziekenhuis. Het gaat over behandelingen met intraveneuze toediening van antibiotica en sommige behandelingen tegen kanker. De pilootprojecten lopen tot 1 juli 2019 en kunnen met een jaar verlengd worden.

> Meer lezen...

Week van het Geld: infomarkten en schoolbezoeken

22/01/2018

Van 12 tot 18 maart 2018 organiseert de financiële toezichthouder FSMA een “Week van het Geld”, met diverse activiteiten om de financiële kennis van de consument op te krikken. Het centrale thema dit jaar is geld lenen.

> Meer lezen...

BOB en trots erop

29/11/2017

‘BOB en trots erop’, luidt de nieuwe slogan van de bekende eindejaarscampagne, waarvan Assuralia al 14 jaar lang de trotse sponsor is.

> Meer lezen...