gent

Volgend jaar start de HO Gent haar 3de jaargang van de opleiding “postgraduaat verzekeringen risk and claims management”.

Het postgraduaat wil de cursisten klaarstomen als expert in risk & claims management en wil hen de tools in handen geven om professioneel advies te verlenen als verzekeringsspecialist, hen leren hoe risico’s te analyseren en schade op te volgen, om van daaruit correct te adviseren.

Tijdens deze opleiding krijgen de deelnemers authentieke cases voorgeschoteld uit verschillende takken van de verzekeringen.

Het programma loopt over 13 lesdagen (1 dag per week van februari tem juni) en stoomt de deelnemers klaar als expert in risk management (3 lesdagen) en claims management (10 lesdagen – 4 modules). Onder de (gast)lesgevers zitten heel wat leading experts met jarenlange ervaring in de verzekeringssector.

De opleiding verenigt professionals uit verschillende achtergronden, van verzekeringsmakelaars en -agenten tot verzekeraars, riskmanagers, preventieadviseurs en experten.

U vindt alle nuttige informatie over dit postgraduaat op de website van de HO Gent.

Gepubliceerd op 31/08/2022

Schrijf je in op onze nieuwsbrief !

Je ontvangt dan exclusieve artikels die je op de hoogte houden van de actualiteit in de vezekeringswereld.