Sebastien

Op 7 oktober 2022 vond voor de tweede keer de verkiezing van de ‘Cyber Security Personality of the Year’ plaats, een evenement georganiseerd door de Cyber Security Coalition (Assuralia is net als een aantal verzekeringsondernemingen lid) om een persoonlijkheid die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de cyberweerbaarheid van ons land in de kijker te zetten.

Onder de 10 finalisten onderscheidde de jury het lovenswaardige ondernemerschap van Sebastien Deleersnyder, medeoprichter en Chief Technology Officer van Toreon, een cyberbeveiligingsbedrijf met wortels in Vlaanderen maar ogen gericht op de wereld. Hij mag zich het komende jaar ‘Cyber Security Personality of the Year’ noemen.

De verkiezing van de Belgische ‘Cyber Security Personality of the Year’ is het resultaat van een uniek samenwerkingsverband tussen actoren uit de academische wereld, overheidsdiensten en particuliere ondernemingen. Het selectie- en benoemingsproces vond plaats onder voorzitterschap van Jan De Blauwe, voorzitter van de Cyber Security Coalition.

U leest alles over de verkiezing op de  website van de Cyber Security Coalition.

Gepubliceerd op 11/10/2022

Schrijf je in op onze nieuwsbrief !

Je ontvangt dan exclusieve artikels die je op de hoogte houden van de actualiteit in de vezekeringswereld.